Tag : Sarasamuscaya 16

SS 16

Itihasa, Sarasamuscaya, Weda Smerti
SS 16
Sarasamuscaya 16 Yathadityah samudyan vai tamah sarvam vyapohati,Evam kalyanamatistam sarvapapam vyapohati. SS 16 Kadi karma sang hyang aditya, an wijil, humilangaken peteng ning rat, mangkana tikang wwang mulahakening dharma, an hilangakensalwir ing papa. Terjemahan